///////////////////////////////////////////////

Jag gråter när jag vaknar, jag gråter när jag somnar, jag vaknar på natten och gråter, jag gråter i skolan, jag gråter inne på H&M, jag gråter på stan, jag gråter i mammas famn och i vänners famnar. Jag vet inte var jag ska ta vägen, vad jag ska göra nu. Vaknar och tänker att jag ska hem till honom idag. Tänker ut vilka skor jag ska ha på torsdag för torsdag till fredag har alltid varit hans och jag måste ha ett par skor jag kan gå i. Längtar efter de där kyssarna och hårda kramarna och snart är jag ju där igen. Men så kommer det tillbaks; vi är inte ett par längre. Vanor är borta och det där behovet går inte att bota. Skriker och gråter och undrar när fan tårarna tar slut för det verkar de aldrig göra. Det kommer i vågor. Från smärta till tomhet till smärta igen, och jag vet inte vilket som är värst. Hoppas på att han ska ändra sig, ringa och säga att han inte klarar sig utan mig heller. Att han saknar mig så mycket att det gör ont och att han måste ha mig i sitt liv. Men det händer inte. Och det GÖR SÅ JÄVLA ONT. "broken heart (or heartbreak) is a common metaphor used to describe the intense emotional pain or suffering one feels after losing a loved one, whether through death, divorce, breakup, physical separation, betrayal, or romantic rejection.(...) In many legends and fictional tales, characters die after suffering a devastating loss. But even in reality people die from what appears to be a broken heart.(...) Research has shown that a broken heart hurts in the same way as pangs of intense physical pain.JAG VET INTE VAD JAG SKA GÖRA JAG SAKNAR BEHÖVER ÄLSKAR SÅ MYCKET OCH ALLT GÖR SÅ ONT.

/DET GÖR SÅ ONT

DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT DET GÖR SÅ ONT 

/sharing different heartbeats in one night

Det hände så plötsligt. Bara sådär. Men egentligen är jag ju inte förvånad, jag har väntat på den här dagen. Ändå kom det som en chock och ändå gör det så helvetiskt jävla svinont.
 
Och jag vet inte om det känns bättre eller värre av att han fortfarande älskar mig, är kär i mig. Att han VILL men INTE KAN vara med mig, för sin egen skull. "Jag måste laga mig själv först".
 
Jag skriker ut mina lungor och snart borde tårarna ta slut. Det går inte in att det faktiskt är slut och gång på gång kommer jag på eller ser något som påminner mig om honom.
 
Men kanske kan vi bli vänner, inte nu men om ett tag. För han är fortfarande något av det bästa som har funnits i mitt liv. Och jag älskar honom fortfarande. Och jag är fortfarande kär i honom.

/


/

nu faller jag isär igen

/tears still are mine and those I need not spare


/I think you prefer when the word "together" means not "a million" but just two

känner bara dig dig dig digdigdigdigDIG
och inget ingen annan
blir bara mer och mer kär
varje gång jag tror att det inte kan kännas mer
så blir allting tio gånger starkare
och när mitt hjärta är på väg att brista
så finns du där för att plåstra ihop
jag älskar dig behöver dig
 
 
"I wanted to fall of a bridge,
not fall in love
 
but then I met somebody
 
who made me
forget the difference"

/I left a trail of pills to find my broken heart in your lost mind

Jag är så dålig på ord. Att prata, att skriva, att tänka. Jag försöker formulera mig så att det ska K Ä N N A S men allt är bara i mitten, tomt, ihåligt. Som jag. Känner ingenting och tänker ingenting, jag går bara runt här som en i mängden men studerar mig själv utifrån. Studerar mig själv i skolan, på stan, med vänner, hemma, framför spegeln (det är värst för där är jag som mest tom). Jag studerar andra också, lär mig hur de fungerar och vad som är deras svaga punkter. Tänker att det kan jag använda emot dem någon gång men jag gör det aldrig. Varför skulle jag. Nu röker jag ett cigarettpaket om dagen för "one cigarette takes eleven minutes off your life" (det är nog inte sant egentligen men jag tänker tro på det ändå). Hostar ut lungorna njurarna levern hjärtat själen. Skriker ut ilskan och smärtan och sorgen fast inte egentligen, jag skriker mentalt, och hoppas att det ska kännas bättre efteråt. Men det gör det inte, oftast blir det bara värre (fast jag har i alla fall inte skurit mig på över sex månader). 
 
 
Men är det inte nu livet borde vara som bäst egentligen? De säger ju det, tonåren är de bästa åren, "du kommer sakna den här tiden när du blir äldre". Kanske, kanske inte. Jag är inte där än. Men mina tonår är ju snart slut för jag fyller arton år i sommar och inte fan känns det som om jag kommer sakna den här tiden. Fast som sagt, jag är inte där än. Så kanske, kanske inte.

/cause lovers dance when they’re feeling in love

är tveksam inför allt och överanalyserar varenda rörelse
hatar på småsaker ser detaljer fultfultfultfult
vet inte om jag verkligen är kär eller bara kär i tanken på kärlek
upp och ner och upp och ner och upp och ner och......
tror att mina mediciner fungerar för det är inte lika många dalar 
men jag borde ha fler toppar än vad jag har
är nog bara apatisk och känslolös egentligen och ljuger för mig själv

RSS 2.0