/tänk va

Tänk va. Att den där sorliga lilla klumpen som var jag för drygt ett år sen nu faktiskt mår bra. Tänk va. Att den där trasiga lilla flickan som var jag för drygt ett år sen nu har vuxit till en stark och självständig kvinna. Tänk va. Att den där ihåliga stackaren utan känslor som var jag för drygt ett år sen nu känner mer än hon någonsin gjort förut.
 
Tänk va. Att det går att känna, starkt och mycket. Att det går att älska sig själv, trots att en har varit trasig i alldeles för många år. Att det går att älska andra, av hela sitt hjärta. Att det går att kravla sig upp från det där avgrundsdjupa hålet, trots att det kändes omöjligt så länge. Att skrik av smärta, kan bli skrik av lycka. Ren och skär lycka.
 
Tänk va. Att det går att vara ledsen utan att vilja dö. Att det går att klara sig igenom panikattacker, som fortfarande kommer men inte alls lika ofta. Att den där femtonåriga tjejen som sa sig vara värdelös, nu känner att hon förtjänar hela världen. Att det där ingenting som inte ville något hellre än att dö, nu är fylld med mer livsgnista än någonsin.
 
Tänk va. Att det kan bli bättre.

RSS 2.0