/


/she's shaking with tears in her eyes/as she picks up what's left of the night/the hope for a reason seemed pure/as we leave what's left on the wall

1. du har blivit mitt sömnpiller. det låter så fel, som om du vore den tråkigaste människan på jorden. men det är tvärtom, du har jagat bort mardrömmarna och istället tagit deras plats. jag har inte tagit mina riktiga sömntabletter sen första gången vi sov tillsammans.
 
2. "kom på fest". det är första gången på drygt sju månader som jag har fått ett livstecken av dig. du har inte försvunnit, du finns fortfarande. och allt brister i mig för direkt kommer den där dagen för drygt sju månader sen tillbaka. varför hör du av dig vad vill du mig jag vill inte veta av dig. "hör aldrig av dig till mig igen ditt jävla svin". men jag är redan trasig ändå.
 
3. är orolig för allt och alla. vem kommer dö först vem spricker först vem är näst på tur att försvinna. är orolig för mig själv också för jag är inte den jag brukade vara, jag är inte den riktiga alina. men de tankarna trycker jag bort. jag är ingen man behöver vara orolig över. nu fokuserar vi på annat.
 
4. allt gammalt kommer tillbaka och jag ligger där på golvet. gråter. brister. "ta dig i kragen vad har du att må dåligt över". inget inget alls men jag är ledsen ändå.
 
5. jag behöver hjälp för att överleva men vem orkar hjälpa när jag inte vill ha hjälp.

/vi upphör att älska oss själva om ingen älskar oss

skriker högt och lungorna gör ont, och livet känns bara fel, min röst försvinner allt försvinner jag försvinner, men we are david and ruth laskin which one do you want to be? i prefer to be ruth but I'm flexible, och du pussar bort mina tårar, det smakar salt va? visst smakar det salt? det känns som om jag är tom, ihålig, som om det skulle komma ett eko om man slog på mig, ett ledset eko som sörjer det som en gång var, för bad love letters beg for love back, good love letters ask for nothing men jag vet inte om det var ett bra eller dåligt love letter som jag skickade till dig, står på perrongen och tågen åker förbi, jag står precis vid kanten, du vet det där vita som egentligen är förbjudet område, men jag är inte rädd för varför skulle jag vara rädd för döden? döden kommer hända ändå någon gång så varför oroa sig för att det kanske kan hända nu, och du säger you're a really nice person men jag skakar bara på huvudet, svarar you are an awful judge of character men du verkar inte bry dig, jag har varnat dig men du är med ändå, det är dumt men jag är glad att du vågar för you're my favorite favorite thing just nu, kramar hårt släpper taget saknad efter bara några timmar, cigarettdoften finns överallt om kring mig, speciellt i håret, mitt fågelbo där alla dofter fastnar, sängen är stor bred, främmande efter flera nätter i en annan säng, det gör inget, kylan sveper sig om mig men jag gillar det, tror jag, det är svårt att bestämma sig, och varje gång innan vi somnar bredvid tätt nära varandra viskar jag att the only way to beat my crazy was by doing something even crazier, thank you, i love you, i knew it from the moment i saw you, i'm sorry it took me so long to catch up.
 
 
 
 
 
 
 
 
(if I had one wish it would be that your life brings you a taste of happiness that you've brought me, that you can feel what it's like to love)

/

lever
faller
lever
faller

RSS 2.0